Empact in de kijker

zorgteamkaartje

Social distance...
De afgelopen maanden hebben we voortdurend afstand moeten nemen: afstand van familie en vrienden, afstand van school, afstand van niet-dringende zorgverlening, …
In deze vakantieperiode mogen we stap voor stap weer genieten van nabijheid, iets waar we groot of klein, jong of oud, … kortom allemaal zichtbaar van genieten. De ene doet dit met heel voorzichtige stapjes, de andere omarmt de herwonnen vrijheid met volle teugen.
Hoe dankbaar we ook zijn voor deze positieve evolutie, het is belangrijk om waakzaam te zijn en ons zo goed als mogelijk voorbereiden op een eventuele nieuwe infectiegolf.
Daarom zetten we graag ons zorgteamkaartje in de kijker. Via dit eenvoudig kaartje, ter grootte van een bankkaart,  worden de contactgegevens van mantelzorger en zorgteam verzameld zodat deze eenvoudig in de portefeuille kan worden bewaard en de informatie snel beschikbaar is. Dit heeft als grote voordeel dat er bij een opname, een doktersbezoek, enzovoort geen tijd wordt verloren bij het zoeken naar de juiste persoon en men steeds snel contact kan opnemen.
Bij dit kaartje is er tevens een aanvulling beschikbaar waarin noodzakelijke info omtrent corona kan worden genoteerd zodat ook hier in 1 oogopslag de juiste gegevens kunnen worden gedeeld. Ben je geïnteresseerd in deze actie van empact? Klik hier voor meer info.