Spring naar hoofd-inhoud
9 september 2021

Opleidingstraject BelRAI© - deel2, terugkomdag

deel 2 - terugkomdag: BelRAI© resultaten en implementatie in multidisciplinair overleg (MO): Na de basisopleiding (BelRAI© afname en scoring) verdiep je je in het gebruik van de BelRAI© instrumenten als onderbouw voor het gepersonaliseerd zorgplan van jouw cliënt.

Binnen empact willen we BelRAI© opleidingen op maat aanbieden binnen onze regio. Nadat je de basisopleiding BelRAI© Afname en scoring volgde, kan je je via deze opleiding verdiepen in het gebruik van de BelRAI© instrumenten als onderbouw voor het gepersonaliseerd zorgplan van jouw cliënt.

Inleiding

Om de BelRAI© beoordelingen correct te gebruiken is het belangrijk om een degelijke opleiding te volgen: zo is de meerwaarde in alle facetten duidelijk en kan het gebruikte BelRAI© instrument een hulpmiddel zijn bij de zorgplanning en het opmaken van een gepersonaliseerd zorgplan van jouw cliënt.

Binnen empact bieden wij praktische opleidingen aan: opleidingsdagen bestaan uit theoretische delen afgewisseld met veel oefeningen en casuïstiek. Je leert ook praktisch aan de slag gaan met jouw BelRAI software of de applicatie van de Vlaamse of federale overheid. En onze trainer gaat graag in op jullie specifieke vragen en geeft, vrijblijvend, extra oefeningen of casuïstiek.

Onze opleidingen worden gegeven door een erkend BelRAI© trainer, dit zowel door de FOD (federaal niveau) als het Kwaliteitscentrum voor diagnostiek (Vlaams niveau). Dit wil zeggen dat wij alle voorwaarden respecteren en jullie na het volgen van de opleiding een erkend certificaat bezorgen.

Doelgroep

Enkel toegankelijk voor personen ingeschreven voor de opleiding van 23 augustus.
Voor meer info: contacteer de actiecoördinator Loes.

Locatie

Omwille van de huidige coronamaatregelen gaan de opleidingen digitaal door, dit via MS Teams.

Houd rekening met volgende zaken:

  1. Voorzie een stabiele internetverbinding, microfoon en webcam. Probeer eventueel al eens deel te nemen aan de Teams-vergadering zodat je jouw microfoon en webcam kan testen.
  2. Ondanks het online gebeuren is interactie essentieel, waardoor ik vraag om de camera ook aan te zetten tijdens de samenkomst.
  3. Wanneer je tijdens het online moment niet aan het praten bent, zet je microfoon op stil/mute.
  4. Zoek een locatie waar het mogelijk is om de online sessie zo rustig mogelijk te kunnen volgen.
  5. Indien je met meerdere collega's een opleiding volgt, zoek dan elk een afzonderlijke ruimte om de echo te vermijden.

Indien de maatregelen veranderen, wordt u op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen van de locatie.

Programma

  • Specifieke vragen, bedenkingen, good practices vanuit de deelnemers
  • Casuïstiek (intervisie): template zorgplanning

Wanneer?

9 september 2021 - 13:00 tot 17:00

Waar?

MS Teams

Organisator

empact

  • Gecertifieerd BelRAI trainer - Charlotte Libbrecht (2019-BT-005)