Spring naar hoofd-inhoud

Opleiding BelRAI: nieuwe data

Het team van empact nodigt u graag uit voor de vormingen omtrent BelRAI. Bekijk hier de nieuwe data. De opleiding is bedoeld voor professionals die in contact komen met personen met een complexe zorgvraag.

Opleidingstraject BelRAI binnen empact:

 

De opleidingen worden gegeven door Charlotte Libbrecht, erkend BelRAI-trainer (door FOD Volksgezondheid).

Doelgroep:

professionals die in contact komen met personen met een complexe zorgvraag en die het BelRAI-(screenings)instrument willen afnemen (bijvoorbeeld: sociale diensten, DMW mutualiteiten, diensten gezinszorg, OCMW’s, diensten en zelfstandig thuisverpleging, CAW, artsen…).

Duur:

De workshops gaan door van 9u tot 16u30.

De terugkomdagen en intervisies gaan door van 9u tot 12u of van 13u30 tot 16u30.

Prijs:

Workshops: leden empact €50 – gratis voor actiecoaches van empact

Terugkomdagen of intervisies: gratis

Praktisch:

Er wordt gevraagd om een eigen laptop te voorzien met internetverbinding.

Na afronden van de opleiding ontvangt u een certificaat erkend door FOD Volksgezondheid.

De opleiding wordt geannuleerd bij minder dan 7 inschrijvingen. Er worden maximaal 15 deelnemers per workshop toegelaten.

U krijgt onmiddellijk een bevestiging na inschrijving. Er wordt een betalingsverzoek verstuurd na de inschrijving. U krijgt een week voor de opleiding een mail met verdere praktische info.

Interesse?

Schrijf snel in via deze link voor de workshop BelRAI: Afname & Scoring. Inschrijving op wachtlijst mogelijk, data werden geannuleerd omwille maatregelen ter voorkomen verspreiding coronavirus.

Schrijf je snel in via deze link voor de terugkomdagen na workshop BelRAI: Afname en Scoring op 21 april (NM), 23 april (VM), 27 april (VM of NM), 18 mei (NM) of 25 mei (NM).

Schrijf je snel in via deze link voor de workshop BelRAI: Resultaten & MDO op 7, 15 of 26 mei.