Spring naar hoofd-inhoud

Gezocht: actiecoaches integrale zorgcoördinatie - maart

Wil je als actiecoach de gemaakte afspraken rond integrale zorgcoördinatie in de praktijk brengen? Empact kan je hiervoor vergoeden.

Integrale zorgcoördinatie brengt de volledige situatie van de cliënt in kaart (noden van de patiënt, zijn omgeving, zijn zorgteam enz.). Dit gebeurt op verschillende manieren en met verschillende tools. Empact zoekt actiecoaches die deze tools en/of instrumenten concreet willen uittesten op het werkveld. Zij worden begeleid door een actiecoördinator van empact en krijgen een vergoeding voor het meerwerk. In een eerste fase gaat het om het gebruik van de BelRAI screener, het in kaart brengen van het zorgteam en het verzamelen en meenemen van de levensdoelen van de cliënt. Een actiecoach werkt in de praktijk en heeft een zorgrelatie met de persoon met een zorg- en ondersteuningsvraag.

Iets voor jou?

  • Je werkt binnen de regio midden West-Vlaanderen (ELZ Midden WVL, ELZ Westhoek of ELZ RITS).
  • Je gelooft in de meerwaarde van een holistische visie en multidisciplinaire samenwerking.
  • Je hebt interesse in doelgerichte zorg binnen je eigen praktijk en je betrekt de persoon met zorg- en ondersteuningsvraag en zijn mantelzorger(s) als partner in het traject.
  • Je wil graag de BelRAI screener (en/of de uitgebreide BelRAI instrumenten) gebruiken in je eigen praktijk.
  • Je kan je vrijmaken op de overlegmomenten (zie ‘Planning’) en bent bereid om het certificaat BelRAI gebruiker voor de BelRAI screener te behalen. Alle overlegmomenten en opleidingen worden gratis aangeboden door empact.

Planning

Inschrijven

Via deze link.

Contact

Voor vragen en informatie kan je terecht bij Loes Gesquiere, actiecoördinator empact: loes.empact@wvlzorgt.be of telefonisch op 051 23 76 77 (algemeen nummer empact).