2020, hét jaar dat ons op alle vlakken uitdaagt! Ons sociaal weefsel, onze gewoontes, onze omgang met cliënten,…
De Coronacrisis heeft ons allemaal gedwongen om ons te heroriënteren. Bovendien sta je door je job in de frontlinie, ook dit zorgt voor uitdagingen.
In de lezing gaan we in op welke impact corona op ons heeft als zorg- en hulpverleners: hoe ga jij nu om met je eigen grenzen en met de grenzen van anderen? Wat met angsten, angst voor je eigen gezondheid, angst voor de gezondheid van anderen, onzekerheid? En als wat als je voelt dat je energie op geraakt? Hoe is het met jouw batterij gesteld? En hoe bewaak jij je persoonlijk evenwicht? Waar zitten jouw buffers in deze uitzonderlijke omstandigheden? Welke tools kunnen jou hierbij helpen?
Tijdens een interactieve sessie met Tine Daeseleire zoeken we naar concrete antwoorden¸ ontvangen we tips en staan we stil bij zelf-en teamzorg.
Gastspreker Tine Daeseleire bouwde de voorbije jaren aan een uitgebreide expertise op het terrein van stress en welzijn binnen bedrijven en organisaties. Ze is master in de psychologie, stichter van de eerstelijnspsychologische zorg, gedragstherapeute, geaggregeerde in de psychologie en gespecialiseerd in sociale psychologie, gezondheidspsychologie en preventie.
Voor wie hierin nog een stap verder wil gaan voorzien we een vervolgtraject. We werken verder aan de gegeven inhoud in kleine groepen, jouw traject wordt zo nog concreter gemaakt. Een psycholoog zal dit proces begeleiden.
Webinar Tine Daeseleire
9 maart - 12u - 13u30
Hoe ga jij om met je eigen grenzen en met de grenzen van anderen? Wat met angsten, angstvoor je eigen gezondheid, angst voor de gezondheid van anderen, onzekerheid? En als wat als jevoelt dat je energie op geraakt? Hoe is het met jouw batterij gesteld? En hoe bewaak jij je persoonlijk evenwicht? Waar zitten jouw buffers in deze uitzonderlijke omstandigheden?
Welke tools kunnen jou hierbij helpen?
Tijdens een interactieve sessie met Tine Daeseleire zoeken we naar concrete antwoorden.
Voor wie?
Medewerkers uit de eerstelijnszorg, welzijnszorg, GGZ en niet-GGZ organisaties,mantelzorgers, geïnteresseerden, ...
Terugkommoment
Tussen 16 en 25 maart - 12u - 13u30
Voor wie hierin nog een stap verder wil gaan voorzien we een vervolgtraject. We werken verderaan de gegeven inhoud in kleine groepen, jouw traject wordt zo nog concreter gemaakt. Een psycholoog begeleidt dit proces.
Voor wie?
Medewerkers uit de eerstelijnszorg, welzijnszorg, GGZ en niet-GGZ organisaties. Dit luik is enkel voor professionele hulpverleners.
Meer info en inschrijven? Raadpleeg onze kalender!