Kwadraat (netwerk geestelijke gezondheid Midden-West-Vlaanderen) en de partners (waaronder empact) willen op deze vragen samen met jou, als zorgprofessional, een antwoord bieden.

Ik werk graag mee!

Hoe?

Door diverse expertises samen te brengen; enerzijds de praktijkkennis van zorgprofessionals uit het veld en anderzijds de creativiteitsmethodiek INNOWIZ van Howest (Hogeschool West-Vlaanderen).

In een eerste fase wordt beroep gedaan op jullie ervaringen en wordt aan de slag gegaan tijdens 3 co-creatiesessies (in 3 verschillende regio’s). In een volgende fase worden de ideeën samengebracht en omgezet in acties die verdere ondersteuning krijgen.

Voor wie?

Voor iedereen die als eerstelijns zorgprofessional actief is in regio West-Vlaanderen: psychologen, sociaal werkers, psychiaters, artsen, kinesisten, logopedisten, apothekers, medewerkers uit sociale huizen, …

Wanneer? 

3 co-creatie sessies*, verspreid over West-Vlaanderen, inschrijven voor één van deze sessies is voldoende:

*Om optimale co-creatie te garanderen zijn de sessies beperkt tot 20 personen. Wil je zeker zijn van je plaats, schrijf je dan meteen in:

Ik schrijf mij meteen in voor een co-creatiesessie

Spread the word!

Ken je andere zorgprofessionals die ook graag hun steentje zouden bijdragen aan dit initiatief? Stuur hen deze uitnodiging dan gerust door.

Voor meer informatie kan je nog terecht op de website van netwerk Kwadraat