Spring naar hoofd-inhoud

Survey FAITH voor zorgverleners

Aan zorgverleners wordt gevraagd deze Outcome Professionalsonline survey met betrekking tot de geïntegreerde zorg projecten in te vullen.

Beste zorgverlener,

 

Het 'Federated Consortium for the Appraisal of Integrated Teams in Health in Belgium' (FAITH) begeleidt 12 projecten rond geïntegreerde zorg voor chronisch zieken. De bedoeling is om de zorg voor mensen met een chronische aandoening beter te stroomlijnen, waarbij zorgverleners en -instellingen beter samenwerken rond en met de patiënt zodat die kan rekenen op betere zorg én een betere levenskwaliteit.

Aangezien de kwaliteit van patiëntenzorg staat of valt met de kwaliteit van gezondheidszorg zelf, is jouw mening van groot belang. Met deze vragenlijst beoogt FAITH inzicht te krijgen in jouw ervaring als medewerker binnen de gezondheidszorg. Graag wensen zij enkele vragen te stellen omtrent de samenwerking die je ervaart met andere zorgverleners, het eigen welbevinden en de tevredenheid die je ervaart in jouw huidige functie.

We garanderen ten allen tijde volledige anonimiteit. De door jou gegeven antwoorden kunnen niet gekoppeld worden aan jouw identiteit.

 

De link naar de survey vindt u hier: https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0ptJFnVP2vi0765

Voor meer informatie kan u terecht op onze website: https://www.integreo.be/nl