Spring naar hoofd-inhoud
1 oktober 2020

Parki-Dance - 01/10/'20 - Izegem

Dansen is een universele taal die iedereen begrijpt! Bewegen op muziek is een veel besproken en onderzocht thema binnen de Parkinsonwereld. Het is bewezen dat dansen een positief effect heeft op zowel uw lichaam als uw geest. Na enkele lessen merkt u significante verbeteringen op het vlak van uithouding, coördinatie, evenwicht en stappen. Bovendien krijgt ook uw geheugen en mentale weerbaarheid een boost. Daarnaast zorgt het sociaal contact en het dansen samen met uw partner voor een positieve invloed op uw emotioneel welbevinden.

Plezier en gezondheidswinst staan uiteraard centraal. Van competitie is er bij Parki-Dance geen sprake, het is vooral de bedoeling om ons goed te amuseren.

Parki-Dance Izegem is een initiatief van Neurocentrumwest, Life Danscenter en Parkili. De ruime kennis van dansstijlen en technieken gecombineerd met de kinesitherapeutische insteek en deskundige begeleiding zorgen voor een lessenreeks waarbij u zich volledig op uw gemak kan voelen.

Wij bieden u:
Een gratis proefles op 1 oktober van 15u30 tot 16u15. Hier kunnen u en uw partner* kennis maken met het dansen, met de andere dansers en uiteraard met ons.
Indien u interesse heeft kan u zich aansluitend op de proefles voor €50 per persoon inschrijven voor 8 lessen van 45minuten telkens op donderdag van 15u30 tot 16u15.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk u ook.

Inschrijven voor dit evenement kan hier.

Meer info:

Wanneer?

1 oktober 2020 - 15:30 tot 16:15