Spring naar hoofd-inhoud
15 oktober 2021

Informatiesessie: BelRAI© instrumenten lezen en begrijpen

ELZ Midden WVL & empact slaan de handen in elkaar om jou een opleidingstraject BelRAI aan te bieden. In deze informatiesessies gaan we in op wat de BelRAI© is en hoe je een BelRAI© instrument kan 'lezen'.

ELZ Midden WVL & empact slaan de handen in elkaar om jou een opleidingstraject BelRAI aan te bieden.
Op het programma staan praktische workshops afgewisseld met extra oefeningen en concrete casuïstiek. De opleidingen worden gegeven door een gecertificeerd BelRAI trainer, na de opleiding wordt een erkend certificaat voorzien

Inleiding

Om de BelRAI© beoordelingen correct te gebruiken is het belangrijk om een degelijke opleiding te volgen: zo is de meerwaarde in alle facetten duidelijk en kan het gebruikte BelRAI© instrument een hulpmiddel zijn bij de zorgplanning en het opmaken van een gepersonaliseerd zorgplan van jouw cliënt.

Binnen empact bieden wij praktische opleidingen aan: opleidingsdagen bestaan uit theoretische delen afgewisseld met veel oefeningen en casuïstiek. Je leert ook praktisch aan de slag gaan met jouw BelRAI software of de applicatie van de Vlaamse of federale overheid. En onze trainer gaat graag in op jullie specifieke vragen en geeft, vrijblijvend, extra oefeningen of casuïstiek.

Onze opleidingen worden gegeven door een erkend BelRAI© trainer, dit zowel door de FOD (federaal niveau) als het Kwaliteitscentrum voor diagnostiek (Vlaams niveau). Dit wil zeggen dat wij alle voorwaarden respecteren en jullie na het volgen van de opleiding een erkend certificaat bezorgen.

Doelgroep

Deze informatiesessie van 2 uur is bedoeld voor professionals die in contact komen met personen met een complexe zorgvraag en die de BelRAI© instrumenten en de BelRAI© resultaten willen begrijpen.

De opleiding wordt geannuleerd bij minder dan 7 inschrijvingen

Kostprijs

€ 15 - gratis voor personen die het BelRAI© opleidingstraject volgen.

Programma

  •  Wat zijn de BelRAI© instrumenten? Welke soorten zijn er en welk instrument kies ik best?
  • BelRAI© in de thuiszorg, in het ziekenhuis, in het woonzorgcentrum, in de geestelijke gezondheidszorg, in de palliatieve setting, enz.
  • Begrijpen van een BelRAI©.

Locatie

Ondernemerscentrum, zaal Hop
Spanjestraat 141
Roeselare

Wanneer?

15 oktober 2021 - 09:00 tot 11:00
  • Gecertifieerd BelRAI trainer - Charlotte Libbrecht (2019-BT-005)